Svøb, 110 x 140 cm

DKK 180,00

1 på lager

Varenummer (SKU): MUSLTÆP015 Kategori:

Beskrivelse

OBS – det er mønsteret på det første billede, som du bestiller et svøb i. De andre billeder er for at vise hvordan et færdigt svøb ser ud.

——————————————————-

Super skønt, blødt og lækkert svøb.

Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvordan du kan bruge det.
Brug det som legetæppe på gulvet, sovetæppe i sengen på de varme dage, som ekstra lag i barnevognen på de kolde dage, som puttetæppe i dine arme eller som reelt babysvøb.

Mange babyer finder ro og tryghed i at blive svøbt. Det genskaber følelsen af, at ligge trygt og sikkert inde i mors mave, og kan derfor også give din baby lidt ro.

Alle svøb har varierende størrelse. De fleste er ca. 100 x 130 cm, men kan variere med ca. 10 cm på hver led. Se ca. størrelse i overskriften.

Nogen farver er svære at fange på kamera, og der kan derfor være lidt nuanceforskelle i mellem billede og det fysiske produkt.

Svøbene er fremstillet i flot tætvævet 100% bomulds muslin – en bomuldskvalitet der føles super blød og rar mod din og din babys hud.

Svøbene er som udgangspunkt IKKE vasket på forhånd, og kan derfor krympe i vask. Du kan se vaskeanbefalingen for svøb, på siden VASKEANBEFALINGER.

——————————————————-

// tjek at billeder og info er korrekt

// personlige bestillinger tages ikke retur

// 1-3 ugers leveringstid på denne personlige bestilling

// læs mere info på siderne OM STOVELL & VASKEANBEFALINGER