Mundbind #005

DKK 70,00DKK 89,00

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): MUNDBIND005 Kategori:

Beskrivelse

MUNDBIND i 3 lag bomuld

——————————————————-

OBS – det er mønsteret på det første billede, som du bestiller et mundbind i. De andre billeder er for at vise hvordan et færdigt mundbind ser ud.
Dit mundbind bliver selvfølgelig syet med en tråd, der er i samme farve som stoffet.

——————————————————-

OBS – grundet den store efterspørgsel, både her og hos dem jeg køber stof osv hos., kan udvalget af elastik samt inderste lag bomuld variere.
Det vil altid være god kvalitet, men farve og mærke kan skifte, alt efter hvor jeg kan få fat i tingene. Elastikken vil dog altid være sort eller hvid, og det inderste lag vil som udgangspunkt være en grå nuance.

——————————————————-

OBS – mundbind er stadig en meget ny verden, både for mig og alle andre. Jeg vejleder så godt jeg kan, men det er ens eget ansvar at bruge dem korrekt og at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger (som pt. jævnligt bliver opdateret).

——————————————————-

Læs gerne hele teksten!

Se størrelsesguide nederst på siden.

Pr. den 22.08.2020 er det et krav, at alle over 12 år, bære mundbind i offentlig transport.

Mundbindene her består af 3 lag fastvævet bomuld (100% bomuld). Mange laver mundbidene med en indsyede lomme – denne har jeg valgt at droppe, da kravet går på 3 lag bomuld, og hele mundbindet skal vaskes efter brug. Det er ikke nok, kun at vaske det mellemste lag.

Rundt om øret, er en behagelig rund elastik. Elastikken er som udgangspunkt ikke bundet, for så kan du selv binde og justere størrelsen. Elastikker mister helt naturligt, deres elasticitet efter længere tids brug og vask. Det er dog ganske nemt at skifte den til en ny, eller til bånd hvis du hellere ønsker dette. Det er bare at binde/ klippe den gamle elastik op, og trække en ny gennem løbegangen.

Mundbindene skal vaskes ved 60 grader.

Sundhedsstyrelsen, SST, skriver følgende:

“Stofmundbind kan være et godt alternativ for personer, som ikke har mistanke om COVID-19 og som ikke er i øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19.Et godt stofmundbind bør bestå af tre lag tætvævet stof fx bomuld, være forsynet med elastikker og skal kunne sidde tæt til dit ansigt, så det dækker både næse og mund. Det skal kunne vaskes flere gange ved mindst 60 grader. Skift stof mundbind hvis det bliver beskidt eller fugtigt, og mindst én gang dagligt. Brugte mundbind vaskes ved 60 grader og kan bruges igen. Tag derfor flere stofmundbind med, når du går ud og gem brugte mundbind i en plasticpose, til de kan blive vasket. Opbevar nyvaskede og tørre mundbind separat i en lukket pose, når du skal medbringe dem fx i tasken. Stofmundbind er personlige og bør ikke deles med andre.”

Du kan med fordel holde dig opdateret på anbefalingerne, her via Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Mundbinene er ikke CE-mærket, og de er på eget ansvar. STOVELL kan ikke stå til ansvar for, hvor og hvordan de bliver brugt. Mundbindene er genanvendelige, og de er ikke medicinsk udstyr eller personligt værnemiddel (PPE).

Mundbind kan af hygiejniske grunde, hverken byttes eller returneres.

Størrelsesguide – guiden er kun vejledende / målene er målt på en maske der er foldet sammen på midten (se billede med størrelserne):

– Barn XS –  6 x 9 cm. Ganske lille. Tror den vil passe en 0-6 mdr baby. Og ellers passer den fint på børnenes større bamser.
– Barn S – 6 x 9 cm.
– Barn M – 7 x 10,5 cm. Passer vores mindste. Han er fra 2017 og bruger str. 110/116 i tøj.
– Barn L – 8 x 12 cm. Passer vores mellemste. Han er fra 2013 og bruger str. 134 i tøj.
– Barn XL/ voksen S – 9 x 13 cm. Passer vores ældste. Han er fra 2007 og bruger str. 156 i tøj.
– Voksen M – 10 x 15cm. Denne passer jeg. Jeg er høj og med et hoved til den store side.
– Voksen L – 11 x 16,5 cm. Passer min mand. Han er høj og også med et hoved til den store side.
– Voksen XL – 11,5 x 17,5 cm.

——————————————————-

// tjek at billeder og info er korrekt

// mundbind kan af hygiejniske grunde, hverken byttes eller returneres

// 1-3 ugers leveringstid på denne personlige bestilling

// læs mere info på siderne OM STOVELL & VASKEANVISNINGER

Yderligere information

Størrelse:

barn XS/ bamse, barn S, barn M, barn L, barn XL/ voksen S, voksen M, voksen L, voksen XL