PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Jeg behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, når man bliver oprettet som kunde.

Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen. Jeg laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger.

Jeg videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre jeg er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Er du kunde anvender jeg dine personlige oplysninger til at

  • Fremsende ordrebekræftelse
  • Faktura
  • Advisering af ordre ankomst til dig
  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
  • Udføre dine ordrer og levere mine services og ydelser
  • Håndtere administration af kundeforholdet til dig
  • Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om mine brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Formål
Oplysningerne bruges til at registrere dine køb og betalinger.

Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i højest 5 år efter du har handlet hos mig, i henhold til lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Jeg kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår mig med udførelsen af din ordre, eller som bistår mig med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv.

Det betyder, at jeg eksempelvis kan dele dine oplysninger med min serviceleverandør, og min bank.

Jeg deler dine oplysninger i det omfang, jeg er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Jeg anvender kun databehandlere i Dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til kontakt@stovell.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ansvarlig for dette er jeg, Simone Stovell, ejer af Stovell.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

stovell.dk v/ Simone Stovell

Slotsherrensvej 5
3400 Hillerød
Email – kontakt@stovell.dk

Privatlivspolitik er senest opdateret den 12.08.2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere